Saturday, 24 March 2012

shoping Time

salam.....rsanya cam lama je tak update..lama ke..da la 2 3 4 hari kot...coz tenet brokband ni lembab giler..seb baek ari ni dah p bayar bill...eloo hencik celcom sila kasi laju sikit berukband aku ni...


sangat sangat penat...kaki lenguh giler kot...ari ni satu hari wat xtvt berjalan ..yg sgt kaw kaw kot...dari pagi ke komuter UKM ..pas2 ke times square + sungai wang + low yat....kat sana cam biasa la..shoping cuci mata...perghh i tell u lama kot tak wat sesi berjalan smpai lebam camni..hahahha terapii wat tesis sebnarnya...wakkakaka...

sale serius sgt byk..tip top abis kot..tapi kat sana aku beli baju je sehelai..wkakakaa...

dari sana..aku + my romate la..ke JLan TAR..niat dihati nak cari kain pasang..( cari kain tuk wat baju konvo) tapi hampa..tak da yg kenan..yg ada kain cotton yg aku kenan..tapi xmo wat kain cotton wat baju konvo..demand giler kan....alih2 jalan punya jalan xda yg beli...pas2 singgah soGO alang2 dah smpai sana kan..sama gak..wat keje giler kot test suar jeans bagai nak rak..sampai dah lenguhh nk p fitting room..alih2 sehelaii pun tak ambikk..hahhahahaa....kejam gilerr...

okla dari sogo ke mId valley..sama gak..niat nk p tgk kasut kat vinccii coz kat vinci sungai wang xda yg kenan..alih2 vinci mid pun sama...xda jgkk...napa la susah sgt nak cari kasut yg aku kenan ni..haiyaaa.....tapi tak pe lah..voucher vincci smpai ujg taun ni...ada byk bulan lg nak tebus..hahahhaha..



dr ktm mid..aku pun gatal la tangan buka fesbuk pakai phone..perghh alih2 aku nampak ada msg dr fb...oommg mr Sk aku balas komen yg semalam...warghhhh semakin frust aku coz xdpt lg nak chat 2way ngn dia..semalam pun sama..ari ni pun sama gakk...frust frust...semalam aku tak on9 tghari coz ada wat keje lab...ari ni sal shoping...sah aku confrim sok dia tak on9...tp yg paling aku malu beb..bila dia komen kat status FB...wakkaka dia baca sume komen....really aku ckp aku mmg segan giler bila dia baca....berjela2 aku balas chat kat dia tuk menerangkan keadaan sebnr...hahahhaa dah cam kasi surat cinta kat dia..hahhahaa..

dan aku pun tak pasti bila dia akan on9 lg..hope dia on9 sok tghari waktu dia kat sana kul 7pagi...hope hope hope sgt sgt....really misss tuk chat lama2....giler toll aku ni..

so skrg ni time rehat2 kat dalam bilik..hahhaha sehari berjalan smpai lupa tesiss green roof aku..haahahhaha..



sangat cantekkk pic ni..sejuuk mata memandang

2 comments:

  1. haha..semua xde rejeki..saba ea ;p

    ReplyDelete
  2. hehhee..tu la pasall xpela sabar menanti aja

    ReplyDelete