Friday, 12 July 2013

sandiwara cinta

Aku tahu ini semua tak adil
Aku tahu ini sudah terjadi
Mau bilang apa aku pun tak sanggup
Air mata pun tak lagi mau menetes

Alasannya seringkali ku dengar
Alasannya seringkali kau ucap
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa yang telah kau lakukan kepadaku

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Mungkin ini jalan yang engkau mau
Mungkin ini jalan yang kau inginkan
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa, ceritanya apa, aku tahu

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati
Ku terima walau sakit hati

p/s lama2 dengar best jgk..jom layan


Wednesday, 10 July 2013

5 sen

ok...dah lama kan tak update..ayat yg sma je setiap bulan..kikikiki nak update pasal p gambang pun tak sempat...nti la i update pic je pun..kikiki 

so awal2 bulan ni byk la keje sikit...nk kira claim pegwai2...haiya very stress....tp nak wat cmnr...keje tu kan ibadah ..ish tak baek mengeluh..hahhaa sgt kelakar ok td tgk parodi bercinta semiggu...alahai sian betol budak tu kena bahan...sabaq ye dik tp salah sendiri la np la pegi publish kan dah satu malaysia taw...p belaja lu...blaja bg abis lu...

eh citer sal tu lak..hahhaa ni nak citer sal 5 sen...so ada pe ngn 5sen...5sen zaman sekarang beli gula-gula pun lum tentu lepas..hahhahahaa 

5sen dari air asia la..myb da yg dah banned aa kan sal byk bad services tp bg aku...aku sokong je mana2 jnji tiket yg aku dapat adalah murah..haahhaa 

so dgn 5sen ni aku dapat p bangkok...wakkaka tp xda la 5sen...total ke sana rm167.10 mmg aku dapat seat 5sen tp dah total sume jadila cmtu...yg ada org nak marah2 sal murah apanya..tgk la dulu apa yg tulis..kadang2 tak paham la depa ni..ayat kat situ dah terang2 tulis tuk seat je..yg lain mahal...so pk2 kan la...hahahhaa

so yeyyy very excited nak ke bangkok walaupun lmbt g....insyallah klu xda aral bln 10 ke hatyai family trip...mudahan jadi la...


so bangkok wait for me......


Tuesday, 9 July 2013

salam ramadhan

salam ramadhan tuk blogger..

jgn lupa ye...sebulan kita berpuasa dan selamat menunaikan ibadah terawih...

semoga kita mendapat keberkatan dari bulan mulia ini.



Tuesday, 2 July 2013