Saturday, 28 July 2012

sesi pembelajaran berakhir....

akhirnya sesi pembelajaran saya sebagai student pengurusan persekitaran telah abis..dengan ini merasmikan saya dah menjadi para siswazah yang sedang menganggur..ohh tidakk dpat kembali title tu ...xmo dah lama2 ngnggur ..sudah ckup sudah pengalaman sblm ni..xkan nak sambung lg kot....rasa dah tak sangggup...klu sambung nak p oversea la...perghh mantap tu..ohh my english pun hancusss..cmnr nak p study kat oversea..oversea indonesia leh la..hahhahahahaa


terima kasih kepada family, kawan2, my Sv...dan semua yg terlibat secara langsung tak langsung tesis sya ni...jasa kalian tdak dpt ku balas....ada income lebey leh la belanja..hehhehe


ok..tajuk thesis ni..BUMBUNG HIJAU DAN PENYEDERHANAAN SUHU PERSEKITARAN DI HOSPITAL SERDANG SELANGOR DARUL EHSAN..



btw sapa2 yg nak wat tesis ke..latihan ilmiah psal bumbung hijau jgn segan silu tuk bertnya..saya sedia membantu..coz study sal bumbung hijau kat msia ni limited sikit...klu kat oversea dah lali kot part ni..dorng pun tak heran dah..hehhee


okla...tak sabar nak konvo bulan 10 ni..ahaks...


p./s ku sedang merindui kamu

4 comments:

  1. serious? then if i need ur help, may u ? hehe

    ReplyDelete
  2. dah tak lama tuu nk konvo. sabar ye ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ada 2bulan je lg..:-)

      Delete