Friday, 6 July 2012

kisah cik rongoks


baru baru ni ada join bloglist la...aku pun gediks masukkan link blog kat komen cik rongoks ..alih2 berjaya dalam pemilihan ni...so cik rongoks ni akan blogwalking blog2 yg terpilih dan tempek entry kat blog dia...so dia akan view2 la...


so entry aku kali ni..nak kasi penghargaan kat cik rongoks coz sudi datang view blog aku kat blog dia...


blog dia cute jgk..suka tgk headerr yg rongoks tu..

sume sal gigi...

orngnya pun cute tp tak rongoks ok..

so sampai disini saja..jom kita terjah blog cik rongoks

p/s curi header letak dlm entry ye cik rongoks.jangan mara taww

4 comments:

  1. thanks kak !
    terharu dah nie . sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 :-))
      xmo nanges2 k..hehhee

      Delete
  2. jaa dtg dari blog cik rongok..done follow u jugak dear!

    ReplyDelete
  3. singgah dari blog cik rongok..;-)..ayu folo sini jugak(323)..jemput ke blog ;-)

    ReplyDelete