Monday, 27 August 2012

menang hadiah ga

dah lama tak update...hahhahhaa sibuk cari keje smpai xda masa nak mengepos hadiah kat pemenang ga..sabar je korang akan dipos nti skx ngn pos  surat minta keje..hhehehe

ok ari ni nak wat  entry sume nya berkaitan dapat hadiah dr ga yg caah join....

kiranya entry khas untuk org2 yg kasi hadiah kat caah..


first..thank kat cik rongoks

kad raya pertama dan terakhir dr ika...hehehehe  pas2 caah join blog shop ika mia craft..dapat sampul duit raya...cantekkk sgt


second caah menang ga dr dini....

http://gulahatichabi.blogspot.com/ dan sponsor yg kasi hadiah bear ni http://sallysamsaiman.blogspot.com/



3.  join ga dr mummy my lili greeny house


rezeki kali ni...alhamdulillah...pasni klu rajjin caah akan join ga mana2 yg ok...hahhaha  
 
 

4 comments:

  1. tAHNIAH...BESTNYA DPT HADIAH CUTE BEAR TU...:)SLMT HR RAYA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ummi...selamat hari raya jgk..rezeki dpt bear tu

      Delete
  2. Jelous rasanya dapat teddy bear tuh.. Congrats~

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiqah...jgn jelez ye..hehhhe tq

      Delete