Friday, 20 April 2012

"warna merah menarik kerana?"



http://lyana-edris.blogspot.com/2012/04/musim-contest-si-baju-merah.html


jom join contest ni..sje je gatai gedik xda keje....hahahhahaa...

sume syarat dah folo.....blog, page n tweet..( ahaks kat tweet jadi folower ke 100)...


syarat-syarat untuk menjoinkan diri:

1. follow this blog.*wajib. like jugak page LYAIDMA
2. tempekkan banner contest si baju merah di atas di entry anda.
3. buat satu entry "warna merah menarik kerana?" . letakkan sekali gambar anda yang berunsurkan warna merah.
4. tinggalkan link entry anda di ruangan komen mengomen.
5. tag 3 kawan anda . 
6. follow twitter lyaidma . *untuk mereka yang suke tweet tweet.

*bagi siapa yang tak de blog tapi nak join contest nie sila tinggalkan link gambar anda di LYAIDMA
hadiah hadiah untuk si comel molek baju merah :

first winner : sehelai shawl satin dan sehelai shawl pashmina
second winner : sehelai cotton shawl dan sehelai shwal bercorak
third winner : topup rm 10.

*hadiah tak superb mane. tapi saya ikhlas nak bagi ^_^
tarikh tutup : 1 MEI 2012
 
 
 
tara.....
 

 
kenapa saya suka warna merahh....

1. cantek 
2. dari jauh dah leh nampakk kita...hahahhaa giler glamerr
3.kebanyakkan koleksi baju kurung warna merah..
 

so nak tag 3org yg suka warna merah gak.


done ..:-))

6 comments:

  1. tengs tag
    harap menang lah
    teringin lah pulak nak join . .
    hehe

    http://sayacikamal.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2....
      join join..moga kita ada luck...

      Delete
    2. anda ditag
      =))

      http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar_20.html

      Delete
    3. ok...dah tgk n dah join segmen skx..tq

      Delete
  2. muja pun sangat suka merah,, kih3,,, gud luck!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq muja...pe lg join kita join...:-))

      Delete