Friday, 6 September 2013

say good bye

assalammulaikum....

lama btol tuan tanah tak menjenguk blog, naek bersawang ini blog.....sob sob sob..seday ni...xtaw nak citer cmnr...tp seday la...huhuhu ..sudah 11bulan 4hari kami bersama terlalu banyak kenangan diciptakan ohh tidak dapat ku bayangkan pengakhiran sebuah kisah ini...wah class ko dah macam org putus cinta..kikiki no no no..ini kisah bukan putus cinta...ini kisah berakhirnya kisah kerja ku di NAHRIM

ku ingat lagi detik-detik kena interbiu jujur abis jawab xda selindung2...hahhaha malu pun ada..kikikikiki...al maklum la msa tu agak cuak kena interbiu..so xpela dh abis interbiu bajet xdpt la kan...semigu kemudian...kring kring telepon ku berbunyi...rasanya kak misya kot yg call cakap datang keje..hooo yeyyy...aku pun terima la sebab masa tu mmg ngah cari keje...

1.10.2012 wah detik pertama ku bakal bekerja selepas abis belaja...aku ditawarkan keje as penolong akauntan..gilor kau...basic akaun masa form 5 je..tp xpela cari pengalaman..so grab je peluang yg ada...wah begitu banyak aku belaja masa aku keje kat nahrim terutama bab kewangan la...btw bukan senang nk keje bahagian kewangan..susah taw ..klu nak rasa meh la apply keje bahagian kewangan..bru taw cmnr rasanya...

suka duka pahit manis bersama...macam-macam la kenangan ada..tapi suka sangat keje kat sini..coz kawan-kawan sume ok...terutama geng BKP la...terbaekk woooo...sayang uolss ketat-ketat taw...seday nak tinggalkan BKP...sob sob sob..pasni dah xda nk dengar gelak tawa bersama ngn kak sella, intan, kak nick, kak misya, kak semah, ana, fath, puan eswani ...

pasni geng BKP pun dah xda dengar perkataan "Mengantuk " dari che'ah kan...pas2 gelak orang kaya kata CC Farid...sapa nak ilmu meh nk ajor kan....xda jgk dengar perkataan ni " mai satttttt........xda dengar ayat tak berapa nk betul..almaklumla bahasa melayu tak penah dpt A..hahhaha opss kantoi disitu...

lagi satu xkan lupa...nama yg diberi oleh intan zuria Che'ah...akan dikenang smpai bila-bila..banyak la kenangan yg tak dilupakan...

mesti suasana keje kat tempat baru tak sama ngn suasana keje di bkp, nahrim....huhuhuh seday sngt...tp ku perlu gagahi jgk walaupun seday...xpe nti2 bila ada masa cheah mai opis..leh ronggeng ronggeng..gelak gelak...gosip gosip...che'ah nak minta maaf andai ada tersalah bicara selama che'ah berkhidmat kat Bkp...minta maaf dipinta..

okla...tu je kot nak tulis...xda idea lak...che'ah sayang kamu kamu kamu kamu BKP NAHRIM....i will miss u...selamat tinggal ...nak nanges dah ni..leleh leleh dah ni... :) 

korang the best...ikhlas dari hati yg suci murni lagi tulus... 









2 comments:

  1. uwaaaaaaa....sedih jugak nak berpisah ngan che'ah...tp ini semua demi meneruskan kelangsungan hidup kita...mana tau peluang lebih terbuka luas utk che'ah kt luar sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu...insyallah nti kita jumpa lg

      Delete