Saturday, 20 April 2013

masalah hati

done sesi luah perasaan kat si dia..

myb aku terlalu berterus terang...tapi klu aku tak terus terang...aku jgk yg sakit ..sakit hati...xda mood...kacau bila hidup aku..so tu the best solution yg terbaek tuk aku tuk aku selesaikan masalah hati ni..umpama cam perigi cari tiba..padahal org tu xda pe2 pun kita yg lebey...dh la...aku harap ngn sesi luahan aku ..aku akan ok pasni...ckup la semigu dua sbln ni aku cam org...luar nampak happy tp dalam hati...perghh cam pe ntah....

okla aku doakan sk bahagia temukan kebahagian dia..dan aku akan temui kebahagian aku...

p/s aku harus kuat dalam melupakan dia...


No comments:

Post a Comment