Friday, 28 September 2012

ada apa dengan bulan 10

ada apa dengan bulan 10

jeng jeng jeng.....yes bulan yang ku nantikan penuh debaran..syukur ya allah engkau telah panjangkan usia ku dan memberi rezeki...

1. tepat 1hb oktober..aku diterima bekerja dekat nahrim. institut penyelidikan hidraulik kebangsaan malaysia, walaupun post aku hanya kontrak tapi aku bersyukur sgt..aku dapat keje, xdala bosan sgt kan...tuk pertama kali ku melangkah ke alam pekerjaan selepas sekian lama belajar....hope aku akan harungi liku2 alam pekerjaan ni...aku ditugaskan sebgai penolong pegwai tadbir ...hihihi yg lain aku xtaw lg dpat bahagian mana..yg aku taw bahagia khidmat pengurusan...nti 1hb aku taw la..hehhee



2. 16hb...yess genaplah usia ku 26taun..ambik kau dah tua sudah..dah 26 cam tak caya la..hihhih so berbangga la aku ari ni..coz 16101986 aku dilahirkan dimuka bumi allah ni tuk aku harungi liku liku hidup susah sennag di dunia ini
.

3. 22hb yeyy...setelah 2taun aku penat mengharungi alam kuliah...akhirnya i got my master certificate ....hahhahaa giler berlagak..bukan berlagak ok..cuma bangga kot penat lelah wat tesis akhirnya berbaloi baloi..dpaat master..hihi tp harus ingat walaupun ada master jangan berlagak ok...wat biasa je...hehhehhee



so dlam bulan 10 aku da big event....mudah2an aku dapat merasaikan kesemua ini...amin...


7 comments:

  1. amin. :)

    terus cemerlang gemilang terbilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..semoga terus gemilang..cemerlang terbilang

      Delete
  2. syioknyee...xlama lagi besday Caah. Hepi Besday in advance.. :)

    semoga semua berjalan sperti yg diimpikan.akak ade buat n3 hadiah ga..sori lambat gile buat n3..hehe http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/10/hadiah2-menang-ga.html

    ReplyDelete
  3. sarah keja kat opis nahrim yang kat equin 2 ke?? dok mana lani?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha r..kat qquine tu...skrg kat bangi..

      Delete
  4. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete